you are cute and all but I'm not sharing my coffee #coffee #quote

You are cute and all but I’m not sharing my coffee…Quotes

Twee weken ben ik heerlijk op vakantie geweest en heb daar goede en hele vieze koffie gedronken. Het is altijd weer een kunst om lekkere koffie te vinden. Zo krijg je soms een koffie met slagroom als je en cappuccino bestlt (ugh). Of heb je een geweldig vakantiehuis gehuurd en is er geen koffie apparaat te bekennen.

En ben je ineens weer met de hand filter koffie aan het zetten en met een garde melk in een pannetje aan het kloppen. Wat stiekem ook weer best leuk is en een uitdaging voor een ‘filterkoffienono’ als ik om het ergens naar te laten smaken…

Een vriendin van mij die vlak bij mij in de  buurt zat in Denemarken was zo slim om haar melkschuimer mee te nemen in haar koffer! En iemand op instagram zei dat ze haar nespresso apparaat in haar koffer had gestopt… Een koffie apparaat meenemen gaat me wat ver, maar die melkschuimer gaat de volgende vakantie mee 🙂 net zoals de staafmixer. Onmisbaar om een lekkere soep of saus vol groeten even te pureren of een heerlijke smoothie te maken. Mijn kinderen zijn gelukkig makkelijke eters en meestal eten ze het met de stukjes erin ook wel op, maar dat is soms ook niet het geval en dan is zo’n staafmixer een vondst.

Op vakantie heb ik ook weer volop getekend en geschilderd. Ik ben gek op coffee quotes en deze illustratie maakte ik terwijl Noor heerlijk even lag te slapen. Op pinterest kan je nog heel veel lekkere koffietjes en quotes zien op mijn coffee & tea pinboard.

you are cute and all but I'm not sharing my coffee #coffee #quote

 

 

Print Friendly, PDF & Email