ETHERISCHE OLIËN YOUNG LIVING

Zoals de meeste van jullie inmiddels weten gebruik ik met veel enthousiasme etherische oliën en vele andere producten van Young Living. Twee jaar geleden, net na het verschijnen van mijn kookboek Veggie Kidz, zei een goede vriendin dat deze oliën echt iets voor mij waren. Ik was toen zeer sceptisch. Mijn letterlijke antwoord op dat moment was:” Ik ben blij dat jij zo enthousiast bent, maar ik ben er niet in geïnteresseerd.”

Hoe anders zou het lopen…

MIJN EERSTE BESTELLING

Mijn vader had op een gegeven moment een bult bij zijn pols. Hij was daar al eens aan geopereerd en nu kwam het weer terug. Ik belde mijn vriendin om te vragen of ze daar niet een olie voor wist. Er konden twee oliën verlichting bieden, Thijm en Oregano. De oliën stonken een uur in de wind en ik vond het vrij prijzig voor twee van die flesjes, maar de bult verdween en mijn interesse was gewekt.

etherische oliën, flatlays smartphone

MIJN TWEEDE BESTELLING EN HET DIFFUSER DEBACLE

Van mijn vriendin had ik goede verhalen gehoord over Lavendel voor het in slaap komen. Mijn dochtertje, die altijd super makkelijk in slaap viel, had nu een periode waarin dat niet zo was. Daarnaast vertelde ze over de olie Acceptance. Ik was niet blij met mijn situatie op dat moment. Ik hoopte dat de olie Acceptance kon helpen om de situatie te accepteren en van daaruit weer verder te kijken. De Acceptance smeerde ik braaf iedere ochtend en avond op mijn polsen en ik merkte dat het me meer rust gaf.

Die Lavendel wilde ik graag diffusen, dus kocht een olie brandertje met een waxine lichtje bij ‘De Roos’ (een winkel en spiritueel centrum in het Vondelpark). Dat diffusen deed niet veel en het brandertje werd loeiheet ook vond ik zo’n kaarsje in de slaapkamer bij nader inzien geen fijn idee. Ik sprak mijn vriendin en die begon hard te lachen toen ik haar over het brandertje vertelde. De oliën van young living zijn van 100% therapeutische klasse. Op het moment dat je ze gaat verwarmen blijft de geur wel, maar gaat de therapeutische werking verloren. Ze raadde me aan om een diffuser van Young Living te kopen, die de oliën koud verneveld. Uiteindelijk bestelde ik de hele Starter Kit. En ja, deze diffuser werkte pefect en zonder vuur.

Etherische olien young living

EN TOEN WAS IK INEENS DISTRIBUTEUR

Inmiddels probeerde ik steeds meer oliën uit. Op een gegeven moment had ik zo enthousiast over de oliën verteld, dat er drie mensen waren die ook een kit wilden. Dit was het moment waarop mijn vriendin vroeg of ik niet zakelijk wilde gaan. Hiervoor had ze mij al eens eerder benaderd. Toen lachte ik haar hard uit, omdat ik zei dat ik niet kon verkopen. Nu niet meer. En zo geschiedde.

Wie had kunnen denken na die eerste kennismaking, dat ik 2 jaar later mijn eigen team van zakelijke distributeurs zou hebben. Dat ik die op zakelijk en persoonlijk vlak begeleid en daar heel blij van word. Dat ik twee keer naar Londen ben geweest voor Young Living en me zou inschrijven voor een cursus Aromatherapie?

De oliën hebben een grote impact op mijn leven gekregen. De angst om te leuren met producten bleek geheel ongegrond. Ik deel mijn passie en het ontstaat uiteindelijk vanzelf. Hoe mooi is dat?

En Young Living heeft meer dan alleen oliën. Ze hebben een hele range van producten die je kunt gebruiken voor  je welzijn, balans, en persoonlijke verzorging en in je huis.

Meer weten?

Wil je meer weten over etherische oliën kijk dan hier. Wil je informatie over het werken als distributeur in het Capture the Essence team? Stuur me een berichtje en ik neem contact met je op.

Print Friendly, PDF & Email