woensdag gezonde tosti dag

WOENSDAG TOSTIDAG GEZONDE TOSTI MET TOMATENSALADE

Als kind werd ik ooit nageschilderd. Wekenlang ging ik op zaterdag naar een vriend van mijn ouders die schilder was. Hij trok met houtskool mijn voetjes om op het tapijt en ik moest stil staan. Eindeloos stilstaan en niet bewegen. Dat is moeilijk wanneer je 8 jaar bent… Een ding zorgde ervoor dat ik het vol hield. De heerlijke tosti’s die ik kreeg, met kaas, tomatenketchup en tijm. Sindsdien ben ik om, tosti’s zijn een feest. We maakten met Veggie Kidz een gezonde tosti met spinazie en mozzarella en een tomatensalade met basilicum.

woensdag tostidag

Samen met mijn vriendin Eelze maakte ik deze gezonde tosties. woensdag tostidag

Gezonde tosti

We maakten zelf naast de spinazie mozzarella tosti’s ook nog een variant met jonge geitenkaas en gebakken champignons en tuinkers. De kinderen vinden vooral het apparaat erg mooi. Heb je nou geen tosti-ijzer, bak ze dan gewoon in de koekenpan. We maken de tosti’s doordeweeks soms als lunch en eten ze in het weekend met een kop soep en een tomatensalade als avondmaaltijd. Heb je zelf een lekkere tosti? Deel hem dan in de comments!

woensdag tostidag, gezonde tosti

Meer vegetarische recepten?

Deze tosti’s komen uit het Veggie Kidz kookboek, wil je meer lekkere vegetarische recepten als deze gezonde tosti’s? Kijk dan hier voor het boek.

[amd-zlrecipe-recipe:8]

Print Friendly, PDF & Email