eefphotography | Blog | win een Curacao Kalender 2014!

Happy new year! ~ win een curacao kalender 2014

Eigenlijk mag het officieel niet meer, toch wil ik wil jullie een heel gelukkig, gezond en voorspoedig 2014 wensen! Ik heb heerlijke feestdagen gevierd met familie en zelfs genoten van een mini vakantie in de Ardennen.  Ik hoop dat jullie het ook fijn hebben gehad!

eefphotography | Blog word of the year #expand

2013 was voor mij een jaar van consolidatie. Het transformeren van verschillende soorten kennis naar een nieuwe vorm. Een koersverandering. Van families, kinderen, gezinnen en huwelijken naar de commerciële kant, zakelijke portretten, commerciële shoots, workshops personal branding; merken bouwen door middel van beeld.

Als we ontwaken tot wie we werkelijk zijn. Kunnen we de wereld onze echte gaven schenken.

Woord voor het jaar 2013

Al een aantal jaar kies ik een woord van het jaar. Lees hier mijn blog van vorige jaar (met ook links naar een aantal tools). Mijn woord voor 2013 was verbinden. Innig en liefdevol afgestemd zijn op al wat leeft. Afstemming die aandachtige en concrete vorm vindt in een eensgezindheid en onzelfzuchtige samenwerking met het belang van het geheel voor ogen.

Wat ik wilde was me verbinden vanuit hart en ziel en er echt voor gaan. De kracht van mijn talenten combineren en benutten. Het verbinden van mijn rechter en linker hersenhelft – het creatieve en het zakelijke – op een succesvolle manier. Ik wilde meer samenwerken met gelijkgestemden. Op persoonlijk en relationeel vlak wil ik echt contact op wezenlijk niveau.

Rust en kracht

Vanuit rust en kracht mijn dromen realiseren, dat wilde ik. Soms ging dat heel goed en soms wat minder. Over het geheel genomen was 2013 een heel goed jaar.

Een aantal dromen die ik had voor 2013 en die ik heb gerealiseerd:

 • Een workshop volgen van Jesh de Rox: wat een inspirerende man met vernieuwende ideeën omtrent fotografie. Daar wil ik zeker dit jaar meer mee doen.
 • Verbinden met mede creatieven en ondernemers: fijne samenwerkingen met Brenda, Monique, Esther, Sophie, Kristel, Margot, Eelze.
 • Fotograferen voor leuke klanten: Gezinnig, Happinez, Minimonkey, Parmsupport, Puurhuman, Interxion, Ministerie van VWS, Workx en nog heel veel meer leuke mensen.
 • Boeken maken: de basis voor het kookboek veggiekidz is gelegd. In mei 2014 zal het uitkomen bij Kosmos uitgevers! Dit boek maak ik samen met Monique Jansse en Kyra de Vreeze. En ik ben gevraagd voor nog een heel gaaf boeken project, over nog een van mijn passies, daarover later meer.
 • Webshop eefphotography+ nieuwe website: ik wilde een webshop en een nieuwe site deze heb ik in 2013 gemaakt samen met Sophie. En daarnaast de sites voor het personal branding weekend in Barcelona en Bloggen met Beeld in Berlijn. Trots ben ik ook op de sites die we hebben gemaakt met met alle deelnemers van de Personal Branding workshops.
 • Vakantie, weekendje, dagje: het afgelopen jaar ben ik naar Portugal, Frankrijk en Spanje op vakantie geweest. Daarnaast nog heerlijk een dagje Antwerpen en een paar dagen naar de  Ardennen. Mijn trip naar Curacao in juni moest ik helaas cancellen door gezondheids problemen.
 • Workshops geven in het buitenland: 2x in Barcelona en 1x in Berlijn
 • Yoga: ik ben eindelijk weer begonnen met yoga 🙂
 • Familie foto album 2013: het is nog niet af maar ben er hard mee bezig!

Allemaal dingen waar ik het afgelopen jaar met veel plezier aan heb gewerkt. En met het artikel over Curacao, wat ik met Monique en Brenda voor Happinez maakte hebben we de derde plaats van de Carribean Travel Writers Award 2013 gewonnen. Hoe leuk is dat!

Een aantal doelen is nog niet bereikt, zoals een van workshop Christine Kane volgen, fotograferen voor o.a. CTB, HEMA, een week alleen met Rob op vakantie, een Familie shoot. En dat geeft niet, je moet ook nog wat te wensen over houden. Met die doelen kan ik mooi in 2014 verder aan de slag.

Woord voor het jaar 2014

Dit jaar is mijn woord EXPAND. Ik wil uitbreiden, datgene waar ik nu een fundament voor heb gelegd uitbouwen. En 2014 is weer een heel nieuw jaar om er op allerlei manier vorm aan te geven.

Wil je ook een woord kiezen? Leuk als je het met me deelt in de comments!

Win een Curacao 2014 kalender

eefphotography | Blog | win een Curacao Kalender 2014!

Om het nieuwe jaar te vieren geef ik geef 2 Curacao kalenders 2014 weg. Wat moet je doen om er een te kunnen winnen?

 • Volg me op facebook.
 • Laat een berichtje achter in de comments
 • Deel dit bericht met de hashtag #kalendercuracao

eefphotography | Blog | win een Curacao Kalender 2014!

Je kan dus meerdere keren mee doen. Iedere optie is een extra keer deelnemen in de trekking. Volg je me al op facebook? Dan doe je in ieder geval een keer mee!

 

 

Print Friendly, PDF & Email