Inspiratie quotes, 21 days meditation challenge

21 days meditation challenge ~ inspiratie quotes

Inspiratie quotes, 21 days meditation challenge

Na de tip van Karin & Danielle doe ik mee met de 21 days meditation challenge – Perfect Health van Oprah Winfrey & Deepak Chopra.

Wat is de 21 days meditation challenge?

We will be your guides each day as together we discover how to recognize our body’s natural perfection and leverage its inherent wisdom. In our interactive online program, we invite you to meditate and journal with us to embrace the vision of your best self, expand your understanding of your miraculous body, and achieve greater balance and wellbeing.

Na al die koude dagen is het wel goed om even op mijn gezondheid te focussen. Straks weer vol energie de lente in. Wil je ook mee doen? Je kan je hier aanmelden.

Ik was al een tijdje op zoek naar een leuke dagelijkse creatieve challenge die ik wilde combineren met inspiratie quotes. Op pinterest heb ik inmiddels een hele verzameling aangelegd en heb er een heel pinterest bord vol ermee. Op mijn werkkamer heb ik ook een inspiratie muur waar verschillende uitgeprintte inspiratie quotes hangen. Ik word er altijd erg blij van :-).

Nu heb ik besloten om gedurende 21 dagen mediatatie challenge iedere dag inspiratie quotes te illustreren van de “centering tought” & mantra in sanskrit en deze vervolgens op mijn blog te plaatsen.

Inspiratie quotes, #1

“I commit to living in perfect healt. Ohm Bhavan Namah”

Ik heb er gelijk ook een pdf van gemaakt die je kan downloaden en thuis kan uit printen 🙂 zowel in geel/blauw als in rood/turquoise.

Ik heb ze zelf op 10-15cm uitgeprint als een soort inspiratie quote kaart, maar je kan het bestand ook op a-4 afdrukken mocht je dat willen. Veel plezier er mee!

inspiratie quotes - 21 day meditation challenge deepak en oprah, I commit to living in perfect healthinspiratie quotes

Hele fijne week & veel plezier met de komende inspiratie quotes!

Print Friendly, PDF & Email