taxi eef ouwehand

Live your passion Londen young living

Live your passion. Dit weekend hadden we de conventie in Londen voor Young Living. Er waren veel gave sprekers en ik kreeg een Silver award op het podium, heel gaaf!

Het was super druk op schiphol bij vertrek, ik was maar net op tijd bij de gate. Nicole was laat en ik zei haar dat ze maar moest vragen of ze voor mocht en desnoods moest gaan huilen om de vlucht te kunnen halen. Gelukkig mocht ze voor en zag ik op het bord dat het vliegtuig vertraging had. Ik nam nog een kop koffie en op een gegeven moment kwam Nicole aangerend. Pfew.

Met de metro naar webley park, we slapen in het Hilton. Heerlijke kamer.

Vandaag met Nicole op stap we hebben nog een dag voordat de conventie begint. We gaan naar een bijzondere tempel in de buurt. Het duurt even voordat we ‘m vinden. Gelukkig zijn we nog precies op tijd voor de ceremonie. Wow dat was heel bijzonder.

Nog even samen de stad in en ‘s avonds silver diner in de Royal horse guards in Londen. We gaan er heen met een oude rode dubbel dekker. Mary Young is er een houdt een inspirerende speach. Morgen begint de conventie super veel zin in!

 

live your passion young livingroyal horse guards Londen young living royal horse guards Londen young living royal horse guards Londen young living

Print Friendly, PDF & Email