pinterest, inspiratie

Mijn 5 favorite pins van Pinterest ~ inspiratie

Vorige week ben ik met Tineke naar the PIN gallery geweest en daar ontstond het idee om zelf ook onze 5 favorite pins te bepalen. PFfft wat een onmogelijk opgave! Ik ben eerst maar begonnen met een iets grotere selectie dan 5. Die zie je hieronder. Daar heb ik mijn 5 favorite pins weer uit gekozen.

Wat een klus, zoveel moois. Pinterest is voor mij een grote bron van inspiratie. Ik gebruik pinterest zakelijk om ideeën te krijgen voor shoots en ook om samen met een opdrachtgever en bijvoorbeeld een stylist ideeën te pinnen qua sfeer voor een shoot. Daarnaast prive om inspiratie op te doen voor mijn huis, mijn kids, lekker eten, mooie reizen, verzamelingen (en zo kan ik nog wel even door gaan, ik heb inmiddels 40 verschillende pinterest borden).

pinterest, inspiratie

Image source: 1.thelittlestblog.com 2. Lena Dunaeva  3. cottage in the oaks 4. shopsweetthings.com 5. loveandlemons.com 6. Erin ever after 7. etsy.com 8. anahata.typepad.com 9. tumbler

Mijn 5 favoriete pins

Nou hier zijn ze dan, mijn 5 favoriete pins. Wat lastig om te kiezen. Ik denk dat er nog wel een deel II gaat komen…

Favorite pins

shopsweetthings.com

Wat ik aan deze foto geweldig vind is de explosie van kleuren en de gedurfde combinatie. Ik word er super blij van als ik hier naar kijk.

Favorite pins

cottage in the oaks

Bij het zien van deze foto wil ik meteen op reis. De achtergrond doet me aan Curacao denken, mijn 2e huis :-).

Favorite pins

Lena Dunaeva

Deze pin heb ik gekozen omdat het portret met intrigeert en inspireert. Wat een prachtige sproeten met dat rode haar en die blik, wow.

Favorite pins

etsy.com

Geweldig die blik en die open mond, die blote voeten en dan ook nog die fijne kleuren. Als ik naar deze foto kijk word ik meteen blij.

138c6c41802ee12a85c3d4ed3085b58c

anahata.typepad.com

Prachtige quote verstopt in de kraag van de jurk, de prachtige knal gele rozen en hoe de collage gemaakt is. Super inspirerend om zelf ook zoiets te gaan proberen!

Ik wens je een fijne week met veeeel inspiratie!

Pinterest

Als je mij wilt volgen op pinterest dan kan dat hier!

Print Friendly, PDF & Email