Oliën uit de premium starterkit

Hieronder lees je meer over de 12 oliën die in de premium starterkit zitten. Het zijn korte beschrijvingen, er zijn vaak per olie nog veel meer mogelijkheden. Wil je meer weten, neem dan contact met me op. Ik kan je dan meer vertellen of je aan mijn besloten Facebook groep toevoegen waar je nog veel meer kunt lezen over de oliën en hun werking.

Young Living heeft enorm veel oliën en producten. Zoveel dat je in het begin vaak niet weet waar je moet beginnen. Daarom is het zo fijn dat Young Living de Starterkit heeft samengesteld. De kit is €171,52, wanneer je alles los zou bestellen ben je rond de €250,- kwijt. Naast het prijsvoordeel is er nog een groot voordeel wanneer je de kit bestelt.

Wanneer een kit koopt via mij, zal ik je begeleiden. Met name in het begin kan dat fijn zijn als je met vragen zit. Je ontvangt een Nederlandstalig handboek en wordt toegevoegd aan een Facebookgroep waar je veel informatie kunt vinden en vragen kunt stellen.

Wil je niet direct een hele kit bestellen dan kun je ook eerst een losse olie met mij mee bestellen. Ik plaats maandelijks een bestelling. Je geniet dan ook van mijn 24% korting. Wanneer je dat wilt, stuur me een berichtje.

Wil je een premium starterkit bestellen dan kun je dat hier doen, of indien gewenst contact met me opnemen en dan help ik je.

LAVENDER

Diffuse deze olie voor een kalmerende en verfrissende geur. Werkt ontspannend door deze olie toe te voegen aan je badritueel (gebruik EPSOM ZOUT). De meest veelzijdige olie die ook wel het “Zwitsers Zakmes” genoemd wordt. Gebruik samen met Cedarwood in de diffuser naast je bed voor een heerlijk ontspannen nacht.

LAVENDER, YOUNG LIVING ESSENTIAL OILS

PEPPERMINT

Ondersteund je darmsysteem, je uithoudingsvermogen en je luchtwegenstelsel. Peppermint heeft een sterk, schoon, fris, muntachtig aroma. Heerlijk in je water (Peppermint+).

PEPPERMINT, YOUNG LIVING ESSENTIAL OILS

LEMON

Heeft een ontgiftende werking, is een krachtige antioxidant. Heerlijk om aan je water of smoothie toe te voegen. De citrusgeur werkt opbeurend en revitaliserend. Ideaal om te gebruiken in je zelfgemaakte schoonmaakmiddelen en om viltstiftvlekken en lijmresten mee te verwijderen.

LEMON, YOUNG LIVING ESSENTIAL OILS

Purification

Diffuse deze olie om vervelende geuren te laten verdwijnen (verflucht, eten, rook, dieren, aangebrande boterham, etc.), voeg toe aan een draagolie voor een heerlijke voetmassage. Erg fijn in gebruik bij oneffenheden in je gezicht. Gebruik tegen vervelende insecten in de zomer. Smeer ter ondersteuning op de klieren bij je keel wanneer je keelpijn voelt opkomen of je grieperig voelt.

PURIFICATION, YOUNG LIVING ESSENTIAL OILS

Thieves

Werkt ondersteunend aan je overal immuunsysteem en luchtwegsysteem. Gebruik in de diffuser of breng aan onder je voeten ter ondersteuning wanneer je je verkouden of grieperig voelt. Thieves olie is een belangrijk onderdeel van de Youngliving tandverzorgingslijn en ook in de schoonmaakproducten. In een spray werkt het geweldig om vervelende luchtjes in het toilet te verwijderen.

THIEVES, YOUNG LIVING ESSENTIAL OILS

R.C.

Werkt ondersteunend aan je luchtwegenstelsel, gebruik in de diffuser voor een comfortabel aroma. Smeer onder je voeten en je borst, voor een open gevoel.

R.C. YOUNG LIVING ESSENTIAL OILS

Di-Gize

Fijne olie voor je darm-, maag- en spijsverteringssysteem, ideaal na het tafelen. Ik heb deze olie standaard in mijn handtas zitten.

THIEVES, YOUNG LIVING ESSENTIAL OILS

Copaiba

Werkt ondersteunend aan je algemene welzijn; fijne olie voor je huid. Heeft een rijke, opbeurende, geur. Werkt aardend. Kan ondersteunen werken bij ontstekingen.

COPAIBA, YOUNG LIVING ESSENTIAL OILS

PanAway

Breng deze olie aan na het sporten om je spieren en gewrichten te ontspannen. Heeft een stimulerend aroma. Ondersteund de normale cellulaire functie. PanAway werkt gecreeerd door Gary Young na een ernstige blessure aan zijn gewrichtsbanden. Breng aan in je nek voor een verkoelend werking na een drukke werkdag.

PANAWAY, YOUNG LIVING ESSENTIAL OILS

Stress Away

Promoot algehele wellness; een van de belangrijkste emotie oliën. Helpt je bepaalde situaties onder controle te krijgen. Draag ‘m als parfum. Helpt je drang naar chocolade te verminderen.

STRESS AWAY, YOUNG LIVING ESSENTIAL OILS

Orange+

Is zowel verkwikkend als kalmerend, waarmee het de ideale geur is om je gemoed ’s ochtends een boost te geven of ’s avonds helpt te ontspannen na een stressvolle dag. Helpt je in de winter om tijdens de donkere dagen je humeur een oppepper te geven.

ORANGE+, YOUNG LIVING ESSENTIAL OILS

Bestellen, vragen?

Ben je entousiast en wil je een kit bestellen? Klik dan hier. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met me op, ik help je graag!

NB.

We willen je er op wijzen dat wij geen artsen zijn en daarom geen diagnose kunnen, willen of mogen stellen. Daarom raden we je altijd aan om contact op te nemen met je (huis)arts wanneer je vragen of twijfels hebt over jouw gezondheid of die van één van jouw naasten.
Wij gebruiken deze oliën zelf en kunnen daarom wel informatie geven naar aanleiding van onze eigen ervaringen. Het wil niet direct zeggen dat de uitwerking van de oliën bij iedereen hetzelfde is of binnen eenzelfde periode zijn werking toont.

Print Friendly, PDF & Email