Veggie Kidz boekpresentiatie, Eef Ouwehand en Monique Jansse

Veggie Kidz gelanceerd!

Op 21 mei vierden we de lancering van ons kookboek Veggie Kidz, samen met heel veel leuke vrienden en dito kinderen in mijn favoriete café -om met je kinderen koffie te drinken- Meer in Watergraafsmeer.

En hoe kun je Veggie Kidz beter beleven en ervaren dan zelf aan de slag te gaan? We maakten “het gezondste ijs ter wereld” (groots succes, ze waren niet weg te slaan), fruitspiezen, kiwi-lollies, slow juices en last-but-not-least je boterham versieren bij de boterham-versier-wedstrijd.

Superleuk om kinderen en ouders zelf aan de slag te zien gaan met onze recepten.

Mijn boeken reikte ik uit aan Manu, mijn lieve oudste zoon van 5, die mij elke dag weer uitdaagt lekkere, gezonde gerechten te maken. Nu nog meer, sinds hij misschien gluten-allergie blijkt te hebben. En aan mijn moeder, die altijd haar best heeft gedaan om mij en mijn zus lekkere dingen voor te schotelen (en als diëtist ook een voorliefde voor gezond heeft). Eef reikte haar boek uit aan Maartje, haar stiefdochter en dankbaar proefkonijn en moeder die behalve heel lekker kan koken ook mooie beesten maakt van groenten en fruit (zie ons boek…).

[gdl_gallery title=”boeklancering” width=”175″ height=”125″ ]

Heb je ons boek nog niet in handen, geeft niks, we liggen ook pas een week in de winkel. Maar wil je een exemplaar bemachtigen (want ze vliegen natuurlijk als warme speltbroodjes over de toonbank), bestel ‘m dan hier via Eef’s website.

P.S. Hou de site in de gaten, begin volgende week kun je een gesigneerd boek winnen door deel te nemen aan de boterham-versier-wedstrijd op facebook.

Veggie Kidz Boterhammen versier wedstrijd

Print Friendly, PDF & Email