Young Living Etherische oliën

Kwaliteit & puurheid staat bij Young Living bovenaan. Alles wordt gecontroleerd en verzorgd, er worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt bij de verbouwing van de planten en de gewassen zijn niet genetisch gemanipuleerd. Ze gebruiken alleen de olie uit de eerste destillatie, dus geen inferieur product.

Young Living oliën zijn 100% therapeutische klasse oliën. Young Living heeft eigen boerderijen over de hele wereld en strenge kwaliteitscontroles om de kwaliteit te waarborgen. Dit gebeurt via het seed to seal systeem.

Seed to seal Young Living

 

Meer weten kijk op: www.seedtoseal.com

WAT ZIJN ETHERISCH OLIËN?

  • Zeer geconcentreerde planten extracten
  • 50 tot 70 keer krachtiger dan kruiden
  • Breed inzetbaar ter ondersteuning van een gezonde levensstijl zonder synthetische chemicaliën
  • Kan positief effect hebben op lichamelijke, spirituele en emotionele gemoedstoestand

Wist je dat?

Eterische oliën op verschillende manieren gebruikt worden? Direct op de huid, inhaleren, in een diffuser en sommige olien kun je innemen (bijv. een druppel in je water) of met wat zout of olie toevoegen aan het badwater.

Thieves household cleaner plantaardig is en dat het ieder schoonmaakmiddel dat je nu in je huis hebt kan vervangen?

Young Living een aantal hele mooie starterspaketten heeft die in verhouding een stuk voordeliger zijn? De Dewdrop Starterskit met 12 olietjes kost bijvoorbeeld €171,52, terwijl er voor ruim €250,- aan materiaal in zit (voor meer informatie, zie achterkant).

young living producten

Let op:

  • Verdun de olie altijd eerst met een draagolie. De V-6 olie van Young Living is geur en kleurloos.
  • Bij kinderen altijd verdunnen naar leeftijd.
  • Probeer oliën eerst uit (op bijvoorbeeld een stukje van je pols) voordat je ze verder aanbrengt om te zien of je er tegen kunt.
  • Wanneer je olie in je ogen krijgt, NIET uitspoelen met water, maar V-6 olie of een andere plantaardige olie gebruiken.
  • Citrus oliën zoals: grapefruit, lemon, tangarine en orange, zijn fotosensitief. Dit betekent dat je ze niet daar op je huid moet smeren waar je in de zon komt.

Bestellen, vragen?

Ben je entousiast en wil je een kit bestellen? Klik dan hier. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met me op, ik help je graag!

Print Friendly, PDF & Email