Essentiele olien, premium starterkit young living, dewdrop diffuser

Je kunt losse olie met mij mee bestellen of je kunt zelf een account aanmaken en lid worden, waarna je tegen 24% korting essentiële oliën en de vele andere producten voor een gezonde levenstijl kunt gaan bestellen. Wat ik echt kan aanraden is om te beginnen met een Premium Starterkit.

Young Living heeft een speciaal pakket samengesteld met 12 flesjes van de meest gebruikte oliën en een dewdrop diffuser voor een speciale pakketprijs.

Wanneer je besluit om een premium starterkit aan te schaffen zal ik je begeleiden om je wegwijs te maken in de wereld van essentiële olie en Young Living, zodat je het optimale uit je kit kunt halen. En hoe je stap voor stapje producten met veel foute stoffen kunt gaan vervangen door een verantwoord alternatief.

Je ontvangt een Nederlandstalig handboek en wordt toegevoegd aan een besloten facebook groep waar je veel informatie vindt en vragen kunt stellen. Tevens zijn er regelmatig online events over verschillende onderwerpen hoe je over kunt gaan naar een levensstijl met zo min mogelijk schadelijke synthetische chemicaliën en hoe je daarbij de oliën en producten van Young Living kunt gebruiken.

Hieronder volgt een kortie bestelinstructie. Kom je er niet uit? Neem dan contact op en dan maak ik een account voor je aan.

Bestelinstructie

Stap 1

Ga naar de website via deze link en zorg ervoor dat de box ‘Lid’ aangevinkt is.

Stap 2

Stel het land in op ‘Nederland’ en je taal op ‘Nederlands’.

Stap 3

Zorg ervoor dat de volgende nr’s zijn ingevuld: bij ID van sponsor 2449157 en ID introductiepersoon: 2449157 (als het goed is zijn deze al ingevuld als je via bovenstaande link inlogt). Je krijgt een popup verster waarop staat dat Eef Ouwehand je enroler en sponsor is. Klik op ‘Doorgaan’.

Stap 4

Vul je verdere contact gegevens in.

Noteer je gebruikersnaam, je password en je pin. Die heb je nodig om later in te loggen. Je pin heb je nodig wanneer je contact opneemt met de klantenservice, bewaar deze dus goed.

Dan kun je kiezen uit de opties zakelijk en persoonlijk.

Optie 1: Als je de premium starterkit op je bedrijf wilt kopen, klik dan ‘zakelijk’ aan en vul je bedrijfsgegevens in. Vink het vakje van de voorwaarden aan en klik dan op ‘ga akkoord en ga verder’. Klik dan op ‘doorgaan zonder bestellen’ en neem contact met me op.

Optie 2: Wanneer je de Premium Starterkit privé koopt vink dan ‘persoonlijk’ aan. Vink het vakje van de voorwaarden aan en klik dan op ‘ga akkoord en ga verder’.

Stap 5

Je hebt nu 2 opties. Je kunt de kit kopen zonder spaarprogramma, waardoor je direct spaarpunten misloopt, of je meldt je aan voor het spaarprogramma (Essential Rewards) en bestelt je kit en hebt gelijk het voordeel van lagere verzendkosten en je spaart meteen 10 punten (is ongeveer een flesje lemon olie).

Optie 1: Bestellen zonder het spaarprogramma Essential Rewards
Selecteer de Premium Starter kit (European plug) artikel nummer:  Deze is 141,75 euro excl. btw en verzendkosten. Ga nu naar stap 7.

Optie 2: Bestellen met het spaarprogramma Essential Rewards
Wil je direct deelnemen aan het spaarprogramma Essential Rewards klik dan onderaan op “Doorgaan zonder bestellen”. Je komt nu op de volgende pagina met aan de linkerzijde het menu. Klik 0p ‘Essential Rewards’ en doorloop de stappen om je bestelling compleet te maken het artikel nummer van de Premium Starter Kit with Dewdrop (NL) 546314. Je bent nu klaar en kunt de volgende stappen overslaan.

Stap 6

Klik op ‘naar de Kassa’ om je bestelling af te ronden of ‘Winkel verder’ als je nog meer wilt bestellen (Bijvoorbeeld een fles V-6 Enhanced Vegetable Massage Oil 236 ml 303108 om de essentiële oliën mee te verdunnen ).

Stap 7

Vul je creditcard gegevens in en controleer je adres, klik op volgende (Heb je geen creditcard? Dan kun je ook betalen via een bank overschrijving of via paypal).

Stap 8

Controleer je bestelling en klik op ‘bevestig’. Je ontvangt een bevestiging per email dat je account is aangemaakt.

Mocht je nog vragen hebben of iets niet helemaal duidelijk zijn, neem dan contact met me op.

Je ontvangt binnen een aantal dagen je Premium Starter Kit en het Nederlandstalige handboek stuur ik naar je op.

Print Friendly, PDF & Email