Hi! Je vraagt je misschien af waar deze site over gaat? Misschien was je op zoek naar informatie over essentiële oliën? Of op zoek naar een fijne meditatie app of een inspirerende quote en kwam je op deze website terecht. Misschien ook wel met een hele andere aanleiding. Ik ben blij dat je hier bent. Ik ben Eef Ouwehand en oprichter van CTE.

Essentiële oliën, creativiteit & spiritualiteit

Hier deel ik mijn passie voor, essentiële oliën ook wel etherische oliën genoemd. Ik schrijf blogs over oliën, tips en tricks over hoe ze te gebruiken en recepten. Daarnaast schrijf ik over mijn trips naar het buitenland en teamevents met de andere zakelijken in het Capture the Essence team. Ook deel ik informatie over hoe je een hoop schadelijke synthetische chemicaliën kunt vervangen door een plantaardige variant.

essentiele olien, young living, premium starterkit met dewdrop diffuser

Als je nieuw bent hier kun je hier een aantal favoriete blogs lezen en wat meer persoonlijke dingen, mocht je daar interesse in hebben.

Etherische oliën

 

Over CTE

Print Friendly, PDF & Email