lk ben een moeder, een ‘creator’ een kunsternaar, ‘spiritual junkie’. Ik ben smartphone fotografie expert, hou van etherische oliën, goede koffie, lekker eten met vrienden en familie,  instagram en de kleur geel. Ik probeer deze passies zoveel mogelijk te combineren. Het ondernemerschap is me met de paplepel ingeven.

Ik wil er zijn voor mijn gezin, mijn dochter en stiefdochter. Ik wil voor ze zorgen op een zo goed mogelijke manier. Dat ze opgroeien met zo min mogelijk synthetische chemicaliën, kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen, parabenen etc. op hun huid en in hun voeding.

Ik heb het nodig om te creëren en me te verbinden met anderen. Fotografie en etherische oliën geven me hier volop de gelegenheid voor.

Bestand-22-08-17-22-31-50
etherische oliën, flatlays smartphone
etherische olien, capture the essence team
Aroma complete kit young living

Ik wil graag een inkomen verdienen voor mijn gezin en financieel voor ze kunnen zorgen wanneer dat nodig is. Daarom is het zo fijn dat mijn werk flexibel is en ik zelf mijn tijd kan indelen.

Ik wil meer rust en eenvoud in mijn leven, genieten van de alledaagse dingen met aandacht. En niet gestrest als een kip zonder kop mee rennen met de wat iedereen aan het doen is. De rust nemen om uit te vinden wat echt bij mij past en waar ik helemaal blij van word.

Ik wil jou helpen om de rust te vinden om naar binnen te kijken wat er geheeld mag worden en wat je nodig hebt om de onrust van binnen te transformeren naar vrolijkheid en vrijheid.

Je helpen te focussen op dat wat voor jou echt belangrijk is op dit moment. En daar met al je aandacht mee aan de slag te gaan. Ook kijken we naar wat er eventueel in de weg zit om bij je doel te komen. Welke oude emoties en stukken die gezien en getransformeerd mogen worden. Zodat er meer rust en aandacht is voor het geen er nu is. Dit kan heel mooi met behulp van de zytoscan en etherische oliën en door te tekenen, schilderen en creatief bezig zijn.

etherische oliën, young living
my silver award ;-)
Live your passion young living
BANNER-FLYER-copy2

Ik geloof dat ieder kind een ouder verdient die tijd met hem/haar doorbrengt. En dan echt de tijd, met aandacht en zonder afleiding van die oh zo verslavende telefoon. Ik geloof in creativiteit en samen dingen maken. Daarom zal ik ook leuke dingen delen die je samen met je kind kunt doen en maken.

Ik geloof in de kracht van moeder natuur en de heling van een wandeling langs het strand, in de duinen, park of bos.

Ik geloof in zorgen voor jezelf, dat dat het gene is waar het allemaal begint.

Vind je het soms lastig om goed voor je zelf te zorgen en weet je niet waar je moet beginnen? Kijk dan eens rond bij de verschillende blogs en online programma’s

Vision Board Eef Ouwehand
Print Friendly, PDF & Email