eefphotography wishes you a merry X-mas

Merry X-mas!

Langs deze weg wil ik jullie graag allemaal een hele fijne kerst wensen! I hope you all have a great X-mas!

We brengen de kerstdagen door met familie. Heerlijk, 2 dagen met elkaar spelletjes doen, praten, eten, drinken en natuurlijk kadootjes uitpakken. De afgelopen tijd ben ik nogal druk geweest met de fotografie voor het kookboek, Veggie Kidz en ik merk dat ik echt toe ben aan even niks. Even een moment van rust en tijd voor elkaar.

Woord van het jaar

Kerst is ook altijd een mooi moment om vooruit te kijken en terug te blikken. Ik kies dan altijd mijn woord voor het komende jaar. Als ik mijn woord gekozen heb, zal ik er een blog over schrijven. Wil je meer weten over “word of the year” lees dan mijn blogpost van vorig jaar.

eefphotography wishes you a merry X-mas

Merry X-mas!

Deze prachtige tekst wil ik in het kader van kerst graag delen. Hij wordt vaak toegeschreven aan Nelson Mandela, maar is van Marianne Williamson.

Our Deepest Fear

“Our deepest fear is not that we are inadequate.
Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.
It is our light, not our darkness that most frightens us.
We ask ourselves, Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous?
Actually, who are you not to be?
You are a child of God.

Your playing small does not serve the world.
There is nothing enlightened about shrinking so that other people won’t feel insecure around you.
We are all meant to shine, as children do.
We were born to make manifest the glory of God that is within us.
It’s not just in some of us; it’s in everyone.
And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.”

 

by Marianne Williamson
from A Return To Love: Reflections on the Principles of A Course in Miracles

Nogmaals hele fijne dagen!

xoxo Eef

 

Print Friendly, PDF & Email