Inspiratie quote, spring is natures way of saying let's party!

Spring is natures way of saying, ‘Let’s party!’ ~ inspiratie quotes

Vanmorgen reed ik naar Utrecht voor een zakelijke portretshoot van Remco van Opdrift trainingen. Hij wil graag een mooie portretfoto voor zijn nieuwe boek dat in juni uitkomt. Remco en ik kennen elkaar van een schrijftraining van Suzanne van Protaal. Na afloop van de shoot stuurde de tomtom me een hele aparte route.

Inspiratie quote, spring is natures way of saying let's party!

De snelste of de kortste route?

Op de een of andere manier staat ie op de kortste route in plaats van de snelste of andersom. Hij stuurde me een straat in waarvan ik dacht hier klopt niks van. Tot ik naar rechts keek. Tussen alle kale bomen, twee prachtige bomen vol kersenbloesem.

Prachtige kersenbloesem

Mijn camera had ik na de shoot naast me op de stoel gelegd (terwijl ik hem normaal altijd netjes in mijn tas doe). Ik parkeerde mijn auto half op de stoep en maakte de ene na de andere foto. Totdat ik ineens een stem hoorde zeggen: “mevrouw, is dat uw auto?” Ik draaide me om en zag twee agenten staan die me ernstig aankeken. “Mooie kersenbloesem hè!” Was het enige dat ik uit wist te brengen. Waarna ze beiden omhoog keken.

Nadat ik ze de foto’s op mijn camera liet zien mocht ik gelukkig zonder bon wegrijden. Lang leve de tomtom. Zo had ik ineens prachtige kersenbloesem foto’s.


Wil je zelf mooie zakelijke portretfoto’s laten maken die je kunt gebruiken voor je boek of bij een interview? Bel me op 06-41512700 of stuur me een email.

Wil je lezen wat anderen vinden van mijn portretfoto’s kijk dan hier bij referenties. Voor meer informatie over mijn werkwijze kijk hier. Wil je op de hoogte gehouden worden van de aankomende personal branding workshops? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

 

Print Friendly, PDF & Email